industriport

Vi har levert porter til:

Referanser industriporter

I løpet av årene har vi levert mange flotte industriporter. Her skal vi vise noen av portene som vi har levert til større bygg og entreprenører.
Gapo takker for alle de oppdragene vi har fått av entreprenører som har valgt oss når de skal ha industriport. Vi er stolte over å ha levert flotte porter til f.eks Stangeland Maskin, Nordic Crane, Ørland Transport og Schibsted Distribusjon.

Det er viktig at alle industriportene har en robust konstruksjon, at de er veldimensjonerte og ser flotte ut. Det må kunne tilbys flere valgmuligheter ift. vinduer, dører osv som alt er med og fremhever arkitekturen til byggene.

Når industriporten er satt opp så er det viktig at det utføres service. En industriport som ikke virker, kan bidra til store tap for en bedrift. Vi er glade for at mange velger oss når det gjelder serviceavtaler. Har du ikke serviceavtale på dine industriporter? Ta kontakt med oss så skal vi gi deg et pristilbud.

Vi leverer over hele landet. Ta kontakt med oss for pristilbud. Ring Espen mob 992 83 992 eller send mail espen@gapo.no

Erfaring

gapo icon 30ar newGapo AS ble startet i 1983, og fyller i 2013 30 år. Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby stilrene og driftsikre porter av ekte norsk kvalitet (designportene), og høy kvalitet fra våre leverandører i utlandet (stålporter). Vi har fagfolk i alle ledd med lang erfaring. Vi tar spesielt hensyn til miljø og sikkerhet i produksjonsprossesen.
Les mer

Serviceavtale

ServiceavtaleNår du kjøper serviceavtale så vet du at din port vedlikeholdes av en fagmann. Han vet hvilke slitedeler som skal sjekkes for at porten virker slik den skal.
 

Ønsker du tilbud?

Ønsker du tilbud?
Når du går inn på våre produktsider finner du alltid et felt som du kan fylle ut for å få et uforpliktende tilbud av oss. Husk å føre inn alle felt fordi vi trenger dem for å kunne gi deg riktig pris. Les mer
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00