GAPO
Vi har over 30 års erfaring, og egen produksjon. Stort utvalg, høy kvalitet, rask levering. Legg turen innom vårt showroom i Opstadveien 9 på Ålgård, vi har garantert noe som passer ditt prosjekt. Åpent mandag til onsdag 0800-1600, torsdag 0800-1800, fredag 0800-1600. Velkommen skal du være.  
Stålport GS Slick garsjeport
Stålporter
Vi har glatte stålporter, eller porter med trestruktur. Alle våre stålporter er isolerte. Legg merke til vår GS Micro stålport som gir et ”levende uttrykk”.
 
Russhjorpeland
Industriporter
Våre industriporter er driftssikre og vedlikeholdsfrie. For å møte kundens ønsker og krav, kan hver industriport tilpasses egne behov og spesifikasjoner. Vi har beste garanti som kan gis til ”proff” markedet.
designport i eik med dør i eik
"Skreddersydde" designporter
Front – design for den bevisste. Gapo ønsker å være i front når det gjelder design og utvikling. Spesielle løsninger og skreddersøm er derfor en naturlig del av vårt tilbud. Norsk kvalitet.
Rullegitter til butikker, butikkgitter
Rullegitter
Rullegitter er produsert i natorelaksert aluminimum, beregnet for innvendig bruk. Den er velegnet for avstegning av de fleste områder, og tilpasses etter mål. De finnes i mange varianter.
 
Portåpner Safe 800
Portåpnere
Det er ren nytelse med miljøvennlige portåpnere. Stømsparende opptil 94%. Gapo satser på tre varianter portåpnere. Stor sikkerhet, stillegående og raske porter er nøkkelord.
branndør
Branndører
Det finnes mange typer branndører. Som oftest er dørene til bruk i industribygg, men det hender også at de kjøpes av private. Snakk med oss hvis du har spesielle behov. Leveres i mange fasonger og i alle farger.

Aktuelt

20170818 092423I Lundsvågen på Hundvåg er Stavanger kajakklubbs store drøm i ferd med å ferdigstilles
25.08.2017
Et klubbhus på 371 kvadratmeter - pluss et romslig lagerbygg - skal gi optimale forhold for klubbens 1200 medlemmer, som gjør klubben til Norges tredje største.
20170530 104046Lagerveien 19/20 i Stavanger med industriporter fra GAPO
07.06.2017
GAPO leverer hele produktspekteret når det gjelder porter. Det omfatter også industriporter; både i stål og aluminium
villa r%c3%b8ksundVilla Røksund
31.05.2017
Når det gjelder garasjeporter er det nesten bare kreativiteten som setter grensene

Best på garanti!

Gjør en trygg handel med gode garantiordninger på garasjeporter - hos Gapo forstår vi betydningen av ekte holdbarhet. 

30 års erfaring

I 1983 startet ekteparet Magnhild og Eilef Bjerk opp Gapo i sin egen garasje i Sandnes, med produksjon av leddporter i furu og redwood. Med over 30 års erfaring tilbyr Gapo i dag et mangfold stilrene, driftssikre garasjeporter av ekte norsk kvalitet.

Garasjeporter til norske forhold

Det er viktig for Gapo å levere garasjeporter som passer norske forhold. Derfor er alle våre stålporter levert isolerte. Treporter blir behandlet i vår proffe garasjeportfabrikk.

 

Industriporter skreddersys næringsbygg

Gapo har mange variasjonsmuligheter. Arkitekter av næringsbygg kan velge iblant mange industriporter som gir forskjellige uttrykk, med mange fargemuligheter og vindustyper. Dører i mange varianter som matcher portene. Gapo har også branndører.
mingapo
gapo icon step1 redTa bildet av porten din og last opp på mingapo.no
 
step 2Velg stil og farge.
step 3Lagre, skrive ut og bestill direkte.

Sjekk vår Gapo film:

Trenger du ideer til din garasjeport?  Hent inspirasjon i bildegalleriet under!
 
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00