Alt levert i GS Slick utførelse
Her ser vi en komplettløsning. Til venstre bossdunk skjulere, på midten sykkelbod porter og til høyre garasjeporten. Alt i GS Slick utførelse.

Komplette portløsninger

gapo_front08portogdor
Port og hovedør i samme utførelse

garasjeport og hoveddør

Gapo samarbeider med Ege Dør om hoveddører i samme utførelse som portene. Design er viktig idag for svært mange. Du gir huset ditt en helhetlig fasade med bruk av matchende løsninger.

Tenk kreativt. Løsningen på det store bilde viser en moderne løsning for forskjellige porter, men i helt samme utførelse. Skjulere for bossdunk, port for sykler og garasjeport.
RullegitterVisirPolykarbonat02
Rullegitter

rullegitter

Gapo kan levere Rullegitter i beste kvalitet. Natoreloksert aluminium beregnet for innvendig bruk. Velegnet for avstenging av områder og kan tilpasses etter mål. Rullegitter finnes i flere utførelser.

Andre løsninger:

Lasteramper

Klikk her
 
gapo_safe800
Safe 800 portåpner

miljøvinner portåpner

Safe (Tormatic) portåpnere har vunnet miljøpriser med sine løsninger. Vi har privat portåpner løsninger og vi har industri port løsninger. Gapo leverer deg den åpneren som passer best for deg.


 

 
gapo_indAlphamicrojorpeland
Industriport

industriporter

For å møte kundens ønsker og krav, kan hver industriport tilpasses egne behov og spesifikasjoner. Alle Gapos industriporter kan leveres med automatisk portåpner.
Portene kan leveres med forskjellige vindusalternativer og gangdør hvis ønskelig - f.eks vindu over hele porten eller deler av seksjonen. Portene har stødig og elegant utførelse med fingerklem sikring, solid pakning og utmerket isolasjonsevne.
 
gapo_front07M
Skreddersydde løsninger

skreddersydde løsninger

Gapo har egen garasjeportfabrikk som gir unike muligheter. Vi har oppigjennom årene hatt mange henvendelser om å bygge arkitekttegnede garasjeporter. De fleste gangene klarer vi det. Men noen tresorter og annet materiale kan være umulig. Har du en ide, spør oss om skreddersydde løsninger. Vi er en av de få som har kompetansen og muligheten.

 
destino_web_indhurtigport
Hurtigport

hurtigporter og branndører

Gapo kan levere hurtigporter i duk (pvc). En sikker og høyhastighets hurtigport i forsterket pvc. Selvreparerbar og helt forseglet. Fås i mange farger - med og uten vinduer.

Gapo leverer også branndører i mange utførelser og kvaliteteter. Når du vet hvilken klassifisering du ønsker på døren, så kan vi velge dør i mange varianter, både moderne og tradisjonelle varianter.
 
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00