Treport
Skreddersydd løsning

Skreddersydde portløsninger


Gapo filmen - Gapo på 2 minutter


Garasjeportfabrikk

Gapo har egen garsjeportfabrikk på Ålgård hvor vi har hovedkontoret vårt. Det er mange arkitekter som har tegnet garasjeporter som de ønsker å få laget. De aller fleste gangene har vi klart det. Men noen tresorter og materialer er umulig å få til. Gapo har for tiden samarbeid med industri designer som hjelper oss med nye ideer. Gapo liker ideer, vi oppfordrer dere kreative til å komme med ideene, så skal vi se om vi kan oppfylle din "drømmeport". Det trenger ikke være garasjeport, det kan også være andre porter du vil lage. F.eks sykkebod port eller gårdsromport.


Drømmehus 2014 - TV Vest

Sjekk vår helt nye TV reklame for skreddersydde porter. Gapo er hovedsponsor for TV Vest sin programserie. "Drømmehuset" 2014. Det er en en serie om noen av de flotteste husene i Rogalandsdistriktet. Skreddersydde garasjeporter er en spesialitet som få andre kan kopiere. Her er vi blant de unike. Vår garasjeportfabrikk måler opp kledning og lager garasjeporter som matcher husene. Reklamfilmen som vi laget for serien ser du til høyre fra teksten.

Har du din egen ide for en port som du vil få laget hos oss? Send en mail til design@gapo.no.


Standardporter og designporter

Gapo har selvsagt standardportene, både i stål og annet materiale. Front portene er skreddersydde arkitekttegnede garasjeporter som er blitt våre standardporter i tre. Gapo har konkurransedyktige priser på standardporter og skreddersydde garasjeporter. Gapo regner Frontportene og spesialtegnede garasjeporter som sine designporter. Det finne utallige muligheter innen garasjeporter. Klassisk design, nymoderne design. Farger og nyanser som passer for enhver smak.


 Bildeeksempler:

Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00