Showroom, garasjeporter, ålgård
navn*
epost*
telefon
melding

Vil du bli Gapo-forhandler?

Vi søker forhandlere i hele Norge

Vi søker forhandlere i hele landet. Vi forhandler selv portene i Rogaland. Idag leverer vi porter til hele landet, mest igjennom byggmestere og kjeder. Har du en bedrift som kunne tenkt seg å forhandle garsjeporter, og har folk du kan sette til å spesialisere seg i våre produkter? Da ønsker vi dere skal ta kontakt. Nå har vi forhandler i Ålesund området, Bergen området og Tromsø området. Vi søker spesielt etter forhandlere i Kristiandsand og Trondheim.

Send mail til kolbjorn@gapo.no som vil ta kontakt med deg.

 
Dere kan velge mellom disse produktene: Stålporter, designporter, portåpnere, sidedører og hovedører, industriporter. Det anbefales å ha egne montører.

Erfaring

gapo icon 30ar newGapo AS ble startet i 1983, og fyller i 2013 30 år. Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby stilrene og driftsikre porter av ekte norsk kvalitet (designportene), og høy kvalitet fra våre leverandører i utlandet (stålporter). Vi har fagfolk i alle ledd med lang erfaring. Vi tar spesielt hensyn til miljø og sikkerhet i produksjonsprossesen.
Les mer

Serviceavtale

ServiceavtaleNår du kjøper serviceavtale så vet du at din port vedlikeholdes av en fagmann. Han vet hvilke slitedeler som skal sjekkes for at porten virker slik den skal.
 

Ønsker du tilbud?

Ønsker du tilbud?
Når du går inn på våre produktsider finner du alltid et felt som du kan fylle ut for å få et uforpliktende tilbud av oss. Husk å føre inn alle felt fordi vi trenger dem for å kunne gi deg riktig pris. Les mer
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00