destino_showroom

Linker til materiell:

Linken har mye data, det tar ca 2 til 3 minutt å laste ned presentasjonen.
Når det gjelder bilder til bruk i annonser. 
1. Klikk på bildet du vil ha
2. Høyreklikk og velg oppløsning
   

Forhandlerannonser (PDF):

Video - Opplæring og reklame

Gapo argumenter

Gapo startet opp sin virksomhet for over 30 år siden. I løpet av den tiden så har Gapo erfart hva som er viktig når vi selger våre produkter til kunden.
Noen av disse punktene deler vi med våre forhandlere på denne siden.
 

Gapo fordeler

  • Skreddersydde portløsninger
  • Beste garantier
  • Trygghet - Gapo kvalitet bygget opp gjennom 30 år
  • Kort leveringstid (fra vår garasjeportfabrikk i Norge)
  • Konkurransedyktige priser
 

Skreddersydde løsninger

Den unike kjøpsfordelen er å kunne levere noe andre ikke kan levere. En spesialitet som svært få andre produsenter i Norge har er vår mulighet til å lage er "skreddersydde løsninger" som passer akkurat til fasaden på boligen / bygget. I mange tilfeller kommer arkitekter til Gapo for at vi skal bygge en "arkitekttegnet" port. I svært mange tilfeller klarer vi det. Det har vært porter i tresorter, det har vært porter i andre materialer. Kommer det en ide så vil Gapo sitt hovedkontor se på mulige løsninger og prissette en unik port.
Noen av våre Front porter (designporter) er et resultat av arkitekt oppdrag.
 

Beste garantier

Gapo har visjon om å være helt i tet når det gjelder garantier. Stålporter har 20 års garanti på gjennomrustning fra innsiden. Gapo har 10 års garanti på skinner/beslag til porter og automatiske portåpnere.
Gapo har alltid utvidet garanti iforhold til fra fabrikken. Spørsmål til kunden er "Er det viktig for deg med utvidet garantier"?

For proffmarkedet har Gapo 2 års garanti, mange av våre konkurrenter har kun 1 år.
 

Gapo Trygghet gjennom 30 år

Gapo lager selv porter av "ekte norsk kvalitet", og Gapo importerer den beste kvaliteten fra utlandet. Gjennom 30 år har Gapo bygget opp kompetansen om hvilke leverandører som leverer beste kvalitet og er trygge gode leverandører. Vi selger ikke "billig dårlig kvalitet" varianter. Kundene skal vite at våre produkter er godkjent Gapo kvalitet.
 

Kort leveringstid

Gapo kan fra sin garasjeport fabrikk levere porter, deler og annet i løpet av kort tid. Fra vårt hovedkontor på Ålgård skal ventetiden bli svært kort.
 

Konkurransedyktige priser

Gapo skal kunne levere kvalitetsporter til konkurransedyktige priser i tilsvarende kvalitet. Gapo sammenligner seg ikke med billig varianter. Våre kvalitetsporter har utvidete garantier og lang levetid, dette er viktig når en gjør valg av hvilken port en skal velge.
 
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00