Gapo Garasjeporter på Facebook

Gapo på Facebook

Garasjeporter på facebook
Følg oss på facebook
Vår visjon er bl.a å være nytenkende. Svært mange bedrifter er på Facebook, og det vil også vi være. Du skal kunne være interaktiv med oss på Facebook. Er det noe du lurer på angående garasjeporter. Vil du se eksempler? Vil du se hva vi driver på med. Facebook er den raske siden, korte konsise tekster og illustrasjoner.

Noen ganger legger vi ut spesielle tilbud for "førstemann til mølla". Av og til blir det tips, og det kan bli tilbud på garasjeporter i litt ukurante mål. Det hender at vi får feilbestillinger, disse portene kommer til gode priser på facebook og også her på våre nettsider.

Følg oss på Facebook

Erfaring

gapo icon 30ar newGapo AS ble startet i 1983, og fyller i 2013 30 år. Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby stilrene og driftsikre porter av ekte norsk kvalitet (designportene), og høy kvalitet fra våre leverandører i utlandet (stålporter). Vi har fagfolk i alle ledd med lang erfaring. Vi tar spesielt hensyn til miljø og sikkerhet i produksjonsprossesen.
Les mer

Serviceavtale

ServiceavtaleNår du kjøper serviceavtale så vet du at din port vedlikeholdes av en fagmann. Han vet hvilke slitedeler som skal sjekkes for at porten virker slik den skal.
 

Ønsker du tilbud?

Ønsker du tilbud?
Når du går inn på våre produktsider finner du alltid et felt som du kan fylle ut for å få et uforpliktende tilbud av oss. Husk å føre inn alle felt fordi vi trenger dem for å kunne gi deg riktig pris. Les mer
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00