GapoAnsatte2017

Se bilder fra fabrikken

Vil du bli forhandler

Vi leter hele tiden etter nye forhandlere i landet. Er du interessert i å selge Gapo porter? Ta kontakt med rune@gapo.no . For tiden søker vi spesielt etter forhandler i Kristiansand og Trondheim.

Video "Om Gapo"

Størst på port i regionen

GAPO har produsert garasjeporter i over 30 år. Det hele startet i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood. Nå er vi en av de største produsentene i Norge av stålporter, designporter og industriporter. Gjennom over 30 år har vi opparbeidet oss høy kompetanse om leverandører og kvaliteter. Det håper vi viser igjen når du kjøper port hos oss.
Siden 1994 har Gapo hatt sin egen moderne fabrikk på Ålgård utenfor Sandnes. Arbeidsstokken er nå 15 personer, med fagfolk i alle ledd.

Gapo as er blant Norges ledende produsenter og leverandører av garasjeporter for både privat og industri. Gapos produkter selges over hele landet gjennom autoriserte forhandlere.

Gapo er også importør av kjente merker på automatiske portåpnere og vedlikeholdsfrie stålporter. Kvalitet og design er meget høyt prioritert i Gapos produksjon.

Gapo har sine produksjons- og kontorlokaler på Ålgård, ca 2 mil utenfor Stavanger. Her er også et fabrikkutsalg med stort showroom som viser våre porter.
 

Kvalitetsporter siden 1983

Norsk kvalitet
Gapo har i over 30 år levert kvalitetsporter til hele Norge, og vi jobber hele tiden med å bli enda bedre. Nå sponser vi tippeligalaget Sandnes Ulf som er blitt et "askeladden" lag i tippeligaen. Sandnes Ulf har mål om å etablere seg i toppen av norsk fotball, på samme måte som Gapo ønsker å etablere seg i toppen i vår bransje.

GAPOgaranti

Gapo utvidet garanti
Gjør en trygg handel med gode garantiordninger - hos Gapo forstår vi betydningen av ekte holdbarhet. 

Vi har mange flinke folk

profile_female
Ta kontakt med oss som privat kunde, proff kunde eller annet. Vi skal hjelpe deg på beste måte.
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00