Gapo merke

Har du en god idé?

For å sikre kontinuerlig nyvinning innen design og funksjonalitet, samarbeider Gapo med prisvinnende industridesigner Jens Olav Hetland fra SLIP .
I god kvalitet ligger driftssikkerhet – men også helhet når det kommer til design og funksjon. Sammen med industridesigner Jens Olav Hetland fra industridesignbyrået SLIP skal Gapo gjøre portene enda bedre!

Hetland har vunnet flere priser og designet bruksgjenstander for alt fra oljeindustri og fiskeoppdrett til Figgjos porselen. – Vi skal ha fokus på det gode totalproduktet, med brukeropplevelse, fleksibilitet, design og nyvinninger, sier Hetland, som har bred kunnskap om teknologi, estetikk og materialbruk.

Har du en god garasjeportidé?
Send en mail til design@gapo.no
 

Erfaring

gapo icon 30ar newGapo AS ble startet i 1983, og fyller i 2013 30 år. Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby stilrene og driftsikre porter av ekte norsk kvalitet (designportene), og høy kvalitet fra våre leverandører i utlandet (stålporter). Vi har fagfolk i alle ledd med lang erfaring. Vi tar spesielt hensyn til miljø og sikkerhet i produksjonsprossesen.
Les mer

Serviceavtale

ServiceavtaleNår du kjøper serviceavtale så vet du at din port vedlikeholdes av en fagmann. Han vet hvilke slitedeler som skal sjekkes for at porten virker slik den skal.
 

Ønsker du tilbud?

Ønsker du tilbud?
Når du går inn på våre produktsider finner du alltid et felt som du kan fylle ut for å få et uforpliktende tilbud av oss. Husk å føre inn alle felt fordi vi trenger dem for å kunne gi deg riktig pris. Les mer
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00