30 år med port-erfaring

Gapo har opparbeidet seg 30 år med solid erfaring i sin bransje. Vår visjon er at vi skal være engasjerte, nytenkende, modige og troverdige. Derfor har vi egen facebook side, du finner noen videoer fra oss på YouTube og vi har egen fotoalbum på Flickr. Alt dette er de nye sosiale mediene, og der er vi også tilstede. Følg oss på facebook. Nå også så "smått" på Instagram.
Eilef og Magnhild Bjerk
Eier og stifter Eilef og Magnhild Bjerk
I snart 30 år har Gapo produsert stilrene og kvalitetssikre garasjeporter med stor suksess. Nordmenn er flinke og bevisste og ønsker seg en garasjeport som står i stil med huset og behovet for eieren. En garasjeport er ikke lenger "bare en garasjeport".

Magnhild og Eilef
Ekteparet Magnhild og Eilef Bjerk startet Gapo as i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood i egen garasje i Sandnes. Etter to års drift i garasjen flyttet de hele produksjonen til større og mer egnede produksjonslokaler på Figgjo. Her utviklet de bedriften videre med produksjon av ulike typer leddporter og dører i tre.

De begynte i samme periode med import av automatiske portåpnere fra utlandet. I løpet av kort tid ble bemanningen øket til seks personer og bedriften hadde en omsetning på nærmere syv millioner kroner.

Nybygg for bedriften:
I 1994 kjøpte bedriften tomt på Ålgård og bygget sin egen moderne fabrikk slik den fremstår i dag.

Gapo er i stadig utvikling og er i dag en av norges ledende produsenger av garasjeporter. 15 ansatte og en omsetning på 30 millioner kroner viser at det fremdeles satses hos Gapo.
 

2. Generasjon

Sommeren 2017 tok 2. generasjon over ledelsen av selskapet. Rune Bjerk gikk inn i stillingen etter 2 år som ansvarlig for produksjonen. Rune har utdannelse innen IT og har jobbet i flere år i større lokale og internasjonale firma som Lyse og IKEA. Erfaringer fra disse selskapene tar han med seg tilbake til Gapo for å utvikle bedriften videre. 


 

Erfaring

gapo icon 30ar newGapo AS ble startet i 1983, og fyller i 2013 30 år. Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby stilrene og driftsikre porter av ekte norsk kvalitet (designportene), og høy kvalitet fra våre leverandører i utlandet (stålporter). Vi har fagfolk i alle ledd med lang erfaring. Vi tar spesielt hensyn til miljø og sikkerhet i produksjonsprossesen.
Les mer

Serviceavtale

ServiceavtaleNår du kjøper serviceavtale så vet du at din port vedlikeholdes av en fagmann. Han vet hvilke slitedeler som skal sjekkes for at porten virker slik den skal.
 

Ønsker du tilbud?

Ønsker du tilbud?
Når du går inn på våre produktsider finner du alltid et felt som du kan fylle ut for å få et uforpliktende tilbud av oss. Husk å føre inn alle felt fordi vi trenger dem for å kunne gi deg riktig pris. Les mer
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00