serviceavtaler garasjeporter industriporter
kjøp serviceavtale til din garasjeport - det lønner
Kjøp serviceavtale til porten din

Spør oss også om tilbud om serviceavtale på industriporter.

 
navn*
epost*
telefon
melding

Service

Egen garasjeportfabrikk med stort delelager gir kort leveringstid.
Vi vet hvor viktig det er for våre kunder at garasjeporten fungerer slik den skal, derfor har vi alltid mye deler på vårt lager i garasjeportfabrikken. Gapo jobber hele tiden for å holde ventetiden så kort som mulig for levering og montering av våre produkter. Det er hektiske dager, men vi skal kunne gi deg en dato for levering og montering.

 

Garasjeport serviceavtale

Når du kjøper årlige serviceavtale hos oss så får du en garasjeport og industriport som får en lenger holdbarhet. Du er også helt sikker på å få full utnyttelse av din garanti. Utslitte deler blir byttet ut, og eventuelle feil blir funnet og rettet på. Fagfolk er som folk sier fagfolk. Du vet hva du får. I dagens travle hverdager så er dette en enkel måte som sikrer deg en problemfri "garasjeport"-hverdag.
​En serviceavtale gir deg også prioritet når du trenger assistanse, og gir deg i tillegg rabatt på slitedeler.

Hør om vi har serviceavtaler der du bor - Ring 51 61 20 80.

Erfaring

gapo icon 30ar newGapo AS ble startet i 1983, og fyller i 2013 30 år. Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby stilrene og driftsikre porter av ekte norsk kvalitet (designportene), og høy kvalitet fra våre leverandører i utlandet (stålporter). Vi har fagfolk i alle ledd med lang erfaring. Vi tar spesielt hensyn til miljø og sikkerhet i produksjonsprossesen.
Les mer

Serviceavtale

ServiceavtaleNår du kjøper serviceavtale så vet du at din port vedlikeholdes av en fagmann. Han vet hvilke slitedeler som skal sjekkes for at porten virker slik den skal.
 

Ønsker du tilbud?

Ønsker du tilbud?
Når du går inn på våre produktsider finner du alltid et felt som du kan fylle ut for å få et uforpliktende tilbud av oss. Husk å føre inn alle felt fordi vi trenger dem for å kunne gi deg riktig pris. Les mer
Gapo as, Opstadveien 9, 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 20 80, Fax: 51 61 20 81
post@gapo.no, www.gapo.no

Partner login

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00
Langåpent på torsdager til kl. 18.00